Een mooi compliment

Laatst waren Jan en Janny bij een repetitie van Amusanto, om de zelfgemaakte instrumenten eens van dichtbij te bekijken en natuurlijk ook voor de gezelligheid en de muziek. Naar aanleiding daarvan kregen we een bijzonder bedankbriefje!

Een Mandoline voor opa Cor.

Tijdens een repetitie van Amusanto, bij Ankie en Eric-Jan thuis heb ik de nieuwe elektrische Mandoline van Cor mogen bewonderen en beluisteren. Deze Mandoline, gemaakt van verschillende mooie houtsoorten zoals o.a. Zebrano met een prachtige tekening van de houtnerven en Esdoorn (maple leaf). Eigenhandig door Eric-Jan vervaardigd, van een paar stukken hout tot een volwaardig instrument, inclusief de elektronica. Waarlijk een pronkstuk om te zien, en om er mee te kunnen spelen. De klank is helder als kristal, die fouten niet kan velen, maar met de vaardigheden van Cor is dat totaal geen probleem. Dat bleek later dan ook wel, toen een stuk van Mozart werd gespeeld, bij de meeste mensen beter bekend als, Stay with me ’Till the Morning, gezongen door Vicki Brown. Met zoon Eric-Jan(gitaar), klein dochter  Sandra (basgitaar) en Cor met de elektrische mandoline. Om stil van te worden in perfecte harmonie met de gitaren en de heldere Mandoline klanken. Dit instrument is een sieraad voor het oog, en oor strelend voor het gehoor. Een instrument om trots op te zijn, Proficiat!, en is zeker een aanwinst voor de Amusanto’s.

Met vriendelijke groet,

Jan en Janny Ouwehand.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *