Optreden 5 november 2016

Van links naar rechts: Sarah van Duijn, Cor van Duijn, Eliene van Duijn en Henk Hueting van de vereniging Katwijkse ziekte.
Van links naar rechts: Sarah van Duijn, Cor van Duijn, Eliene van Duijn en Henk Hueting van de vereniging Katwijkse ziekte.

Allereerst natuurlijk nieuws over de opbrengst, die we dankzij al de fans binnen hebben gehaald. De foto zegt het eigenlijk al. Wij zijn natuurlijk reuze trots en Henk Hueting was erg blij met de 433,20 euro voor de vereniging Katwijkse ziekte.

De grondleggers.

De grondleggers.

Nog geen jaar geleden besloten een paar oud bandleden van Amusanto een reünie optreden te gaan verzorgen. Een huiskamer werd, min of meer permanent, verbouwd tot oefenruimte en het repeteren nam een aanvang. De band werd al snel uitgebreid met nakomelingen van de ‘oude kern’ en de ‘songlist’ werd met de week langer. Een website en een Facebook pagina waren snel gemaakt en ‘voorzichtig’ werd er reclame gemaakt voor de avond. Al snel kwamen er positieve reacties uit vele hoeken. Op 5 november 2016 was het zover. De Roskam liep al snel vol met enthousiaste bezoekers. De band ging aan de slag met een reeks oude en een paar nieuwe nummers. En …..Het werd ÉÉN GROOT FEEST.

Bekijk de foto’s.

En de krantenknipsels

Wie nog even wil nagenieten kan ook een aantal nummers van die avond bekijken via de linkjes hieronder:

Goedenavond allemaal, het openingslied van Amusanto:

Kattuk is the place for me, het Nieuwe Kattukse Volkslied aldaar:

En “the blues” :

En een schitterend nummer van Bram:

Nog een schitterende muzikale act van Bram Ouwehand.

De gezelligheid straalt eraf: het walsje en dan de guitar boogie, beiden zelf geschreven.

Binnenkort zullen hier hopelijk nog een paar songs verschijnen.